keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Penaaleja hyväntekeväisyyteen

Lapsena perheemme jouluvalmisteluihin kuului pakettien kasaaminen Euroopan köyhimmille lapsille Romaniaan ja Moldovaan. Operaatio Joulun Lapsi on toiminut vuodesta 1995 ja uskoisin perheemme olleen mukana jo lähemmäs 15 vuotta. Alkuvuosina ostimme tavarat vähän ennen pakettien keräämistä (loka-marraskuulla), mutta nykyään äitini kiertää ympäri vuoden kaikki hammastahna-alet sun muut läpi. Tänä vuonna osallistun toimintaan ainakin ompelemalla äitini paketteja varten nämä penaalit. Kangas on äitini kätköistä.


Pakettejahan voi tehdä tytölle tai pojalle ja ikähaarukat ovat 2-4, 5-9 tai 10-14-v. Paketteihin laitetaan leluja, koulutarvikkeita, hygieniatarvikkeita, vaatteita ja hedelmäkarkkia. Tarkemmat tiedot pakettien suositussisällöistä saat täältä.

 

Haastankin jokaisen tämän lukijan näin hyvissä ajoin tekemään edes yhden paketin. Keräyspisteitä on ympäri Suomea ja ne julkaistaan kesän jälkeen. Nyt on hyvä aika alata keräämään tavaraa paketteja varten ja käsistään taitavat tekevät osan itse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti