keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

I ♥ Majapuu osa 2

Kankaiden yönä tilasin myös tätä i h a n a a Siskokset-trikoota. Halusin siitä mekon, jossa kuvio tulisi mahdollisimman hyvin esiin. Lopulta päädyin Mekkotehdas-kirjan Orelmaan. Tuli sekin kirja korkattua. Mekkoa varten opettelin myös rullapäärmeen ja aika helppoa se loppujen lopuksi oli. Kaulaan tein kuminauhakujan. Koko 86/92.Lennokas sovituskuva, neiti oli vähän villillä päällä sovitettaessa...


Viime kesänä tilasin pätkän pallokuvioista puuvillaneulosta suunnitelmissa siitä huppari, vihdoinkin sain käytyä toimeen. Huppari on kokoa 92 ja yhtään isompaa en tuosta kankaasta olisi saanut leikattua. Aika hyvä ajoitus siis.


Ja sitten taas sovituskuvaa, kylläpäs tekee heti ison tytön oloiseksi, kun on huppari päällä.


Majapuusta on muodostunut kuluneen vuoden aikana kantakauppa, sieltä on tullut tilattua useammin kuin muista yhteensä. Pidän Majapuun kuoseista ja laajasta valikoimasta monenlaisia kankaita. Erittäin suuren plussan tuovat verkkokaupassa näkyvät varastomäärät ja sopivat resoriehdotukset. Lisäksi tykkään, kun kuvissa on käsi vertailuna, näkee suurinpiirtein, minkä kokoisia kuviot kankaassa ovat. Myös asiakaspalvelu saa ISOT kiitokset.

Selailin eräänä päivänä Majapuun facebook-sivuja ja huomasin, että Majapuu järjestää todella usein kaikenlaista kivaa erilaisista tarjouskampanjoista väriäänestysten kautta arvontoihin.

Alla oleva mekko on ommeltu eräästä kampanjakankaasta. Kun tilaus tiettynä aikana ylitti tietyn summan, sai kiitokseksi 50cm yllärikangasta. Kaava Ottobre Wood Mouse (6/14) koossa 92.Tämä postaus ei ole tehty yhteistyönä Majapuun kanssa, vaan on ihan minun omia ajatuksiani lempikangaskaupastani. Suosittelen lämpimästi kaikille.

4 kommenttia:

  1. Ihanat ompelukset! Tuo mekko etenkin on niiin suloinen :)

    VastaaPoista
  2. Majapuu ♥ ! Paljon nättejä ompeluksia näteille tytöille ja komealla miehelle!

    VastaaPoista