keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

I ♥ Majapuu osa 1

Tilasin Majapuulta Kankaiden yönä pätkän tätä ihanaa Mega-apila-trikoota. Samana päivänä, kun paketti tuli postiin, oli siitä ommeltava jotain.


Lepakkohihapaidan kaavan muokkasin Onion 2035:sta. Paidasta tuli kyllä ihan lemppari ja väri on aivan ihana luonnossa ♥  Tämän värisiä kuoseja lisää, kiitos!


Tätä Rakkauskirje-merinoa on marinoitu muutama kuukausi, sitä tilasin heti, kun se tuli myyntiin, etten vain jäisi ilman. Leikkelin taas kerran omalla kaavalla leggarit ja uudella saumurilla oli ihana vain "surauttaa" ne valmiiksi.


Olen ihan hulluna tälläisiin käsinkirjoitetun näköisiin tekstikuoseihin, voisin hamstrailla niitä mielin määrin. Tästäkin kuosista ehdin jo haaveilla trikoolle eri väriyhdistelmiä. Kellastunut kirje mustalla printillä olisi aika vastustamaton...


Vielä löytyi ainakin yksi bloggaamaton mekko, onion 2035 kaavalla Majapuun Jasmin-joustofroteesta tehtynä. Kuosi ja värit ovat ihania, mutta joustofrotee ei ihan ole minun materiaali. Olenkin käyttänyt tätä ns. saunamekkona, saunan jälkeen vain päälle niin ei tule kuuma ja ei tarvitse miettiä onko pyyhe hyvin. En ole oikein saunatakki-ihmisiä, mutta tämä on kyllä passeli tuohon tarkoitukseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti