tiistai 17. maaliskuuta 2015

Sweet dreams

Viime kesänä kävin ystäväni kanssa Lankakauppa Kerässä Tampereella. Sieltä ostin muutaman kerän BC Garnin Silkbloom extra fino-lankaa, aivan ihanan pehmeää! Olin jo pidemmän aikaa ihaillut Booknitsin suunnittelemaa pitsihuivia, mutta en uskaltanut vielä aloittaa. Kun ystäväni teki omansa, ja muutaman kerran sitä ihailin, oli minun vihdoin pakko tehdä oma.


Huivi oli loppujen lopuksi aika helppo, ja ihanalla langalla sen neulominen sujui kuin itsestään. Pitsikuvion alettua mukaan tulivat helmet, jotka vähän hidastivat tahtia, mutta oli se sen arvoista. Helmet tuovat pisteen iin päälle.


Puikot 3mm, tein sileän neuleen isoimmalla koolla ja pitsikaaviot toistin kerran. Päättelyn tein eri tavalla, koska halusin huivin valmiiksi mahdollisimman pian, lisäksi alkuperäisen mallin nypykät eivät olisi mielestäni sopineet minun isojen helmieni kanssa yhteen.

Aluksi pelkäsin, että huivistani tuli liian pieni käytettäväksi, mutta maltoin viimein ja vihdoin ostaa itselleni huivineulan. Sen kanssa tämä huivi on ihan täydellinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti