lauantai 3. tammikuuta 2015

Gift-a-long ja muutama muu neuletyö

Uusi vuosi on jo alkanut ja paljon on töitä jäänyt esittelemättä. Joten tässä pläjäys neuletöitä. :)


Kaksi paria kämmekkäitä. Osallistuin Ravelryssä Gift-a-long-tapahtumaan, jossa tiettynä aikana ohjeen ostaessa sai -25% ohjeen hinnasta pois. Tarkoituksena oli myös tehdä vuoden loppuun mennessä "lahjat" valmiiksi. Mukana oli kaikenlaisia kisoja joista minäkin sain pari ohjepalkintoa, niistä lisää myöhemmin. Kolme ohjetta ostin ja yksi on vielä käyttämättä. Nämä kämmekkäät siis Cheetahs. Lankana Drops Andes.
Toinen ostamistani ohjeista oli Barleycove. Haastavin tekemäni palmikkotyö, meinasi hermo mennä muutamaan kertaan, loppua kohden kyllä jo helpotti. Drops Baby Merino.


Omiinkin saapikkaisiinkin täytyy tehdä vielä, mutta vähän lyhyemmät. Ja ainakin vielä yhdet lahjaksi....

 

Säärystimet tätä ohjetta mukaillen. Lanka Drops Big Merino.

 

Äitini tilasi huivin alkusyksystä, piti olla iso ja tasaista pintaa paljon. Aloittelin Revontulta, mutta en päässyt ensimmäistä kaaviota koskaan loppuun kahdeksankaan yrityksen jälkeen... Joten tuloksena oli Haruni.


Äitini piti tuloksesta valtavasti. Lankana Aade löng Artistic 8/2.


Ehkä joskus vielä sen Revontulenkin selätän..Tyttärelleni takki Dropsin Fabelista. Tämä olisi valmistunut jo kesällä, mutta.... Kun jokin kohta alkaa tökkiä, se tökkii sitten pahasti. Olin kyllä jo ihan kypsä takkiin, mutta nyt kun sain sen valmiiksi, pidänkin siitä.


Ehkä välillä on hyvä jättää turhat paineet pois ja heittää neule nurkkaan. Enää en edes muista, mitkä kaikki asiat työssä ottivat päähän.Parit junasukat. Novita Wool ja Sandnes Lanett.Tyttärelleni myös laukku. Lanka Drops Paris. Tein paljon pienemmän kuin ohjeessa.


Palmikkohuopikkaat, vaihteeksi tyttärelleni :) Lankana Cascade 220.


Näihin pitäisi tehdä kaveriksi tumput vielä.


Avomiehelle Kypärä. Hauska ja nopea. Lanka Drops Nepal.Tälle saattaa tulla kaveri lähiaikoina....


2 kommenttia:

  1. Hienoja töitä kaikki, mutta tykästyin erityisesti tuohon kypärään! Ihan huikea!

    VastaaPoista