keskiviikko 6. elokuuta 2014

Värihaaste 1/6:Punaiset ja violetit langat

Knitcrochenator-blogista löytyi hauska värihaaste, jossa on tarkoituksena kuvata lankojaan kuuden eri värikategorian mukaan.
Lankojani säilytän kahdessa muovilaatikossa, toisessa vanhemmat Novitan yms. langat ja toisessa uudemmat ja ihanemmat langat, siispä joka päivälle kaksi kuvaa.

Tässä punaiset ja violetit lankani:

Nallea, Woolia, Shimmeriä..


Baby Alpaca Silk:iä, vironvillaa, Silkbloom Extra Finoa, Vilmaa, Zoofaria, Sisua ja Parisia.
4 kommenttia:

 1. Tuo vironvilla näyttää herkulta! Pinkki/vaaleanpunainen on mun yks suosikki väri! Haluaisin ihan hirveästi tehdä siskon tulevalle lapselle pinkkejä paloja peittoon, mutta en ilkeä, kun ei vielä sukupuolesta ole tietoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on paljon herkumpi luonnossa! :) Valkonen raikastaa sitä kivasti.

   Toivotaan, että tulisi tyttö, niin pääsisit tekemään lempivärilläsi kaikkea kivaa lapselle ;)

   Poista
 2. Täällä yksi vironvillaa fanittava. Tallinassa käydessä ostin pari kiloa Aade Löngia ja liettulaista villaa Midaraa. Onneks löytyi parit nettikaupat, josta niitä voi tilata lisää. Tai no, olipa se sitten viron tai suomen tai vaikka norjan villaa, niin mie fanitan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilattiin kimpassa kälyn kanssa suoraan Aade Löngin tehtaalta, oli parempi valikoima ja halvemmat hinnat ja postitkaan ei tullut kovin kalliiksi jaettuna. Värit on kyllä niin herkut, materiaalista en vielä osaa sanoa, kun en ole ehtinyt kokeilemaan :)

   Poista