maanantai 2. joulukuuta 2013

Lapaset


Ensimmäisen kerran taisin törmätä tähän neuletekniikkaan Ilosofiaa-blogissa. Alkuperäisten Kupla-lapasten ohje on täällä. Tätä ohjetta ehkä kuitenkin eniten käytin. Aika paljon tuli sovellettua itse.

Lankana Novitan Nalle. Kuva vähän vääristää väriä, piti saada pimeässä kuva, kun lapaset valmistuivat illalla ja lähtivät aamulla kuuden aikoihin jo omille teilleen...
Nämä olivat kolmannet aivan valmiiksi asti neulotut peukalolliset lapaset ikinä! Viimeksi olen valmiit lapaset tehnyt ehkä 5-6 luokalla, kymmenisen vuotta sitten..

Otinkin tavoitteekseni opetella niin peukaloita, kuin kantapäitä. Molemmissa nimittäin on aika paljon petrattavaa..

Mieleni tekisi aloitella uutta neuleprojektia, mutta vanhoja on aika paljon vielä kesken... Ja ompelujonokin on aika pitkä... Ehkä täytyy yrittää vain tehdä vanhoja alta pois.. :)


4 kommenttia:

 1. Onko nämä yhdellä värillä? mielessä kävi ihan sama, vähän hilliitymmät niin ja menisi jopa miehen käteen :) ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yhdellä värillä. Vähän saisi olla vaaleampi lanka niin kuvio erottuisi paremmin. Täytyy kyllä koittaa joskus kaksivärisenä :)
   Kiitos :)

   Poista
 2. Tosi kivat yksivärisenä. Oot ollut ahkerana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva tehdä jotaki, ettei mee liian rennoksi tämä touhu... :) Nuo meni nyt sinne "lahjatilaukseen", ainakin antaja oli tyytyväinen, saa nähdä mitä saaja tykkää :)

   Poista