sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalentereita


Pari vuotta sitten tein kummitytölleni tälläisen monivuotisen joulukalenterin, tänä vuonna muistin jopa täyttää sen ajoissa! Kalenteri oli niinkin aikaisin kuin torstaina perillä! :)
Uutta kuvaa en muistanut ottaa, kalenteri on jo vähän kärsinyt matkan varrella...Luukuissa erilaisia tarroja, prinsessoja, hevosia, yms... Muutama leikkitatuointi myös ;)

Netissä törmäsin teepussijoulukalenteriin ja pakkohan sellainen oli myös väkertää. Aluksi meinasin tehdä samanlaisen myös itselleni, mutta eihän siinä ole mitään hohtoa kun tietää mitä teetä pitää juoda kun itse valitsee...
Tämä kalenteri päätyi anoppini seinälle eilen ja kovasti näytti siitä pitävän :)
Omia joulukalentereita on kai ihan kiitettävästi: Aku Ankan mukana tuli sellainen pikkuinen kuvakalenteri, eilen vielä vihjaisin, että olishan joku karkkikalenteri mukava ja eräs ihana ihminen kauppareisulta tullessaan toi mukanaan sellaisen. Paikallisessa ompeluryhmässä on myös joulukalenteriarvonta ja lisäksi eräänlainen joulukalenteri tikittää jossain ihan muualla ;)

Minkälaisia joulukalentereita teillä on?

Mukavaa ja kiireetöntä joulunodotusta kaikille! :)


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kalenterit! Sitä tikittävää joulukalenteria odotan niin innolla. Juuri eilen mietin, että tulee kyllä tosi jännä joulu tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulunaika on tänä vuonna kirjaimellisesti odotusta täynnä :)

      Poista