lauantai 16. marraskuuta 2013

Veljekset kuin ilvekset


Eilen juhlittiin kahden siskonpoikani synttäreitä. Syntymäpääivät ovat niin lähekkäin, että niitä juhlitaan samalla kertaa näin lähisuvun kesken. Toinen täytti 8 ja toinen 2 vuotta, molemmat ovat kovia traktorimiehiä, kovin kauaa ei tarvinnut lahjaa miettiä.

Kaavana OB 6/10 nro 29, koot 128 ja 92.


Tuplahihat olivat mukavaa vaihtelua ja kehystävät kivasti kangasta. Molemmat pojat tykkäsivät kovasti :)

Bloggaamatta on jäänyt tämä body, jonka tein toisen sisareni pojalle kastelahjaksi. Tein bodyn koossa 74, menee sitten vähän myöhemmin. Kaava oli OB 1/06 nro 4.Neppareiden kanssa meni joku tovi takutessa, ennemmin en ole neppareita laittanut ja vaikka oli pihdit ja kaikki niin silti takkusi. Pitää ostaa uudet valkoiset osat kun ne näyttävät vähän menevän sivuun kun pihdit laittaa yhteen. Silti osa meni helposti ja osaa sai laittaa montakin kertaa...

Noh, nyt on neppareita koitettu ja ei ollut aivan ylivoimaista. Ehkä pian uudelleen :)


2 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita olet ommellut! Itse ostin vasta hetki sitten nepparipihdit ja ensi kokemus oli ihan hyvä, harjoittelua kyllä kaipaa:) Aiemmin laitoin vasaralla naputellen nepparit ja se oli kyllä melkoista tuuripeliä onnistumisen kanssa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Varmasti harjoittelemalla kehittyy tuossakin asiassa. Päätin aloittaa heti pihtien kanssa, vasaran kanssa epäonnistuessani olisi nepparit jääneet varmasti johonkin unholaan.. :)

   Jossain blogissa vain luki, että ne valkoiset osat ovat erilaatuisia ja jotkut menevät luonnostaan vinoon. Noita pihtejä käyttäessä sai aika paljon avustaa kädellä oikeaan suuntaan ja siltikin osan kanssa meni hermot.. Ehkä ensi kerralla onnistuu jo paremmin :)

   Poista