keskiviikko 14. elokuuta 2013

Setti vauvalle


Kävin taannoin eräässä lankakaupassa Tampereella, en muista kyseisen kaupan nimeä enää. Joka tapauksessa, mukaani tarttui (viimeinen) kerä ihanan väristä Sandnesin Babyull Lanett-lankaa. Olen elämäni aikana neulonut kolmet villasukat ja pitkän aikaa aioin olla tekemättä niitä sen enempää.

Päätin kuitenkin vielä kokeilla josko se ei niin kamalaa olisikaan. Ystäväni avustuksella sain sitten nämä junasukat neulottua. Ja lopputulos on se, etten kyllä osaa vieläkään poimia silmukoita kantapään jälkeen... :)Lankaa jäi vielä jonkin verran sukista yli ja ajattelin tehdä junatyyliin pikkuiset tumput. Malli tumppuihin on omasta päästä, mutta uskon, että monet muutkin ovat samanlaisia/-tyylisiä tehneet ennenkin.

 

Lopuksi vielä yhteiskuvaa setistä. Tumput ovat kyllä aika pikkuiset noihin sukkiin verrattuna... Pitääköhän vielä tehdä isommat...?


5 kommenttia:

 1. Söpöläiset! Ja kyllähän sä sukat osaat tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun sais sen myssyn tehtyä niin ois jo aika hyvä setti kasas:) Nostankohan mä jotenki oudosti sen silmukan kantapään kavennusvaihees ku se on niin outo sit poimies...

   Poista
  2. viimeksi kuin tein sukat niin en nostanut silmukkaa neulomatta vaan neuloin kaikki silmukat, siten tuli mielestäni siistimpi.

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää. Kyllä minulla sukkien kutominen jää niin vähälle, että aina pitää kaivaa ohjeet esille:-)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Osaisinpa itsekin :)

  VastaaPoista