lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kummitytölle


Kummitytön synttäreitä vietettiin jo viime sunnuntaina ja koko viikon on ollut sellainen vauhti päällä, ettei ole pahemmin ehtinyt tietokonetta avata. Lahjaksi tein tälläisen kerhopaidan syksyä varten, tytön lempiväri kun on violetti ja perheen naisväki tykkää hevosista. Pinkki kangas on hätäpäissä lähikaupasta ostettua edes jotenkin mätsäävää ja resori löytyi sattumalta itseltä. Kaava on OB:n Fancy Mix (4/12) koossa 116. Muuten soppeli, mutta hihat aavistuksen liian pitkät.

Tämän kanssa tapellessa meni jokunen päivä, eniten päänvaivaa aiheutti hihansuut ja kaula-aukko, niiden ompeleita en meinannut saada suoraan millään. Taitaa taas mennä joku tovi, että koneen viitsii kaivaa esiin, synttäreitä ei ole hetkeen tiedossa nimittäin... Aikamoinen ompelujumi vaivaa...edelleen.

Tässä vielä kuvat paidasta.


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana, oletko jo saanut ompeluinnostusta takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä, ikävä kyllä. Yhtä äippäpaitaa aloittelin, mutta ei saisi tehdä jumivaiheessa mitään mistään "häjystä" kankaasta.. (Testiversioon kun ei malta mitään hienoa käyttää.. ) Joskos koulujen alettua löytyis jostain lisää virtaa..? :)

   Poista
 2. Kivasti olet yhdistellyt eri värisiä kankaita:))

  VastaaPoista