sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Lahjuksia

Tänä viikonloppuna oli kahdet synttärit, kaverini synttärit ja kälyni tyttären synttärit. Tässä osa lahjoista.

Kaverilleni päätin tehdä Susie-pussukan. Ihanat kankaat on Paperinauhasta, tuli kyllä niin herkku, pakko tehdä myös itselle samanlainen :) Ohjevideo pussukkaan löytyy täältä.Lehmät liittyvät kaverini ammattiin ja pussukka oli erittäin mieluinen lahja. 
Pussin sisältä löytyi vielä tällainen:Kaverini rakastui aiempaan rannekoruun ja päätin tehdä vielä samanlaisen, koska hän on kerännyt minulle aikamoisen kasan nipsuja. :)


Kälyn tytölle ehdotin pikkuhousuja, toivekoko oli 90, nämä ovat kokoa 92. Maltoin hieman saksia yhtä lempikankaistani ja on pöksyt ainakin söpöt :).


Hame on yllätyslahja. Minulla oli noin 60*75cm palanen tätä kangasta ja pieniä soiroja lukuunottamatta kangas kului tähän kokonaan. Ensimmäistä kertaa kokeilin framilonin ompelemista ja ei se ollut niin vaikeaa kuin olin kuvitellut. Rypytyksiä saa vielä harjoitella, pieniä epätasaisuuksia on havaittavissa... Helmaan laitoin söpön pitsin (samaa kuin pussukassa) ja takapuolelle handmade-lapun, että tyttö osaa pukea hameen oikeinpäin :)


Molemmat vaatteet olivat hyvänkokoisia ja hame näytti tosi hyvältä käyttäjänsä päällä.


Kummatkin lahjan saaneet saivat minut erittäin hyvälle tuulelle nähtyäni, että lahjoista pidettiin. :)


2 kommenttia:

  1. Voi, että mitä söpöläisiä kaikki käsityösi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo hame oli aiva syötävän ihana J:n päällä :))

      Poista