keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa


Melkein kaksi viikkoa vierähti ennen ryhdistäytymistä. Yksi vaate jäi kesken ompelutauon alkumetreillä, kun sopivaa resoria ei ole vieläkään EK:ssa. Lauantaina kuulemma pitäisi olla. Jotenkin vaan ei innostanut aloitella muita töitä. Sunnuntaina päätin, että nyt saa riittää ja aloitin siskoni tilaaman t-paidan kimpussa. 4 päivää siinä kesti. (Saattaa osittain johtua myös siitä, että maanantaina hain kirjastosta n.1200 sivuisen trilogian, josta nyt takana n.550 sivua...)


Kaava on Ottobren, koossa 128. Kangas Fabriinasta, todella nopea postitus.

Pikkuhiljaa tämä ompeleminen alkaa sujua.. Kaula-aukon resori on aavistuksen liian tiukka, eipähän ainakaan lerpsuta samalla lailla kuin parissa ensimmäisessä.. Saajan lemppariväri on vihreä, saa nähdä, mitä tykkää kuosista.

Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen (olosuhteet huomioon ottaen)...Vappuna neuloin tällaisen rimpsuhuivin. Lanka on ollut ostettuna jo muutaman kuukauden ja piti nopeasti saada mukaan jotain helppoa neulottavaa.. En tiedä sitten, kuka tätä tulee käyttämään..Hiljattain valmistui myös tämä. Pitäisi vissiin pingottaa, että näyttäisi edes hetken siistiltä.. Käytössä se kuitenkin (ehkä) näyttää samalta kuin nyt. Tähän työhön en ole tyytyväinen.. Tajusin vasta loppumetreillä, että uusi lankakerä olisi kannattanut aloittaa työn reunassa. Langanpäät olisi saanut siten piilotettua kätevästi virkattuun reunaan. Mutta ei.
Ohje on Novitan numerosta syksy/12 vähän sovellettuna. Lankana Novitan Veera.


4 kommenttia:

 1. Ihana teeppari! Hyvä että ompelujumikin helpottaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pikkuhiljaa voiton puolella.. :)

   Poista
 2. Aivan ihanaa kangasta tuossa teepaidassa! Vilttihän on just niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta kankaasta, tilasin sitä reilummin kerralla, niin saa tehdä jotain muutakin siitä. :)

   Peitossa ehkä eniten harmittaa ne langanpäät, joita ei saa piilotettua helmineuleen takia kunnolla ja koska lanka on erivahvuista kuin ohjeessa, kerrosten määrää olisi voinut lisätä, että kuvio olisi ollut oikeanlainen..

   Poista