maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vaatteita muille


Tasan viikko sitten äitini tilasi minulta paidan ja sisareni caprit lapselleen. Paidassa oli toiveena puolipitkät hihat ja paita saisi olla tunikan pituinen, ja hieman väljä.

Kangas on äitini ostamaa, kaava Joka tyypin kaavakirjasta (t-paita) muokattuna. Kangasta jäi vielä vähän yli ja eilen siitä tuli vielä lisätilaus, toppi.


Caprien molemmat kankaat ovat siskoni ostamia. Kaavat on Ottobren, muokattuna. Kangasta jäi tästäkin yli ja toivottiin toppia myöskin. Tässä siis setti kesäksi.


 Siskoni toivoi capreihin taskua, tässä yrittää jonkinmoinen sitten olla..Viikonloppuna innostuin kutomaan, kauan kesken ollut paita eteni roimasti. Toivottavasti innostus kestäisi vielä hihan, yhdistämisen, resorin ja päättelyn verran..


4 kommenttia:

 1. Oot ollut ahkera. Molemmissa on tosi ihana kangas. Ompelukone on jo kohta maksanut itsensä takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta maatuskakankaasta, mutta tuota toista laimentaa ehkä se, että äiti meinas loppukankaasta ensiksi shortseja ja sellainen kasarifiilis on ollu tosta kankaasta sen jälkeen... :/ Montakohan ompelusta ois loppujen lopuksi tullut ilman konetta ostettua valmiina... Kovin välttämättömiä nuo ompelukset ei kuitenkaan ole olleet..

   Poista
 2. :) kasarishortsit.
  Niin harrastushan käsityö on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sentään uikkarikankaasta.. :) Vuosi sitten halusin osata tehdä itse vaatteita, nyt ollaan aika hyvää vauhtia ainakin menossa siihen suuntaan.. :) Ehkä siitä ompelukoneesta jotain hyötyäkin on, huvin lisäksi.

   Poista