perjantai 12. huhtikuuta 2013

Shortsisetti


Ensin ajattelin tästä kankaasta mekkoa kummitytölleni. Siskoni toivoi minulta shortseja hänelle, joten ajattelin sitten tehdä shortsisetin. Saahan niitä mekkoja myöhemminkin tehtyä. Kaava oli Ottobren T-paita koossa 98 (1/06). Shortsien kaava oli Ottobren Little rabbit koossa 92 (1/12).
Otin vain kaavat ja loput sävelsin itse.

Aika leveä oli tuo paidan kaava loppujen lopuksi, kavensin 6 senttiä, ja silti se on melkein samanlevyinen kuin aiemmin tekemäni koon 134 paita.. Illalla kokeillaan niin saa nähdä, millainen teltta tämä on.
Shortsien pitäisi olla oikeankokoiset, kokeiltiin ruskeita shortseja viimeksi ja pienillä muokkauksilla olivat sopivat.

Pelkäsin hieman noita kanttauksia, mutta aika helppoa se loppujen lopuksi oli. Täytyy harjoitella lisää mustilla kanteilla, ettei langat erotu liikaa :)


Hihojen kanttaukset onnistui ihan hyvin (ekaksi kerraksi), pääntien kanttauksissa on vielä harjoittelun varaa. Ja roimasti.


Shortsien sivureunoihin piti laittaa mustat kaitaleet, kangas ei riittänyt, kun halusin kohdistaa t-paidan kuviot keskelle. Alareunat halusin kantata harjoittelun vuoksi. Teen sitten joskus oikein hienot shortsit.... (Voi kummityttöparkaa...... :) )


Erikseen vaatteet ovat lähinnä ihan kivat, mutta yhdessä..... ....yöpyt!
Illalla kuulee tuomion...kehtaako käyttää päivällä vai onko ne vain yökäyttöön... : /


4 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana! Aivan varmasti kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kelpasi joo, eka kommentti vain oli et oisin halunnu violatin.. :/ Kyllä se sitte tottu ajatukseen myöhemmin..

   Poista
  2. :) tyttöset on tarkkoja väristä.

   Poista
  3. Riippuu päivästä näköjään, viimeksi sille kelpas kyllä hyvin siniset collegehousut.. :)

   Poista