lauantai 30. maaliskuuta 2013

KakkujaTässä pari onnistunutta kakkua.Enkelinsiipikakun tein talouskoulussa, mutta tein niitä kolme myös kotona. Kaksi niistä meni "voitelukakuiksi" molempien vanhemmille kun menimme kertomaan kihlauksestamme ja yhden vein siskolleni. Sokerimassakuorruttaminen ei ole loppujen lopuksi kovin vaikeaa.


Enkelinsiipikakku (Maku 6/12)

Olisin halunnut tilata kihlajaiskakut leipurilta, mutta lievän suostuttelun (=painostuksen) jälkeen suostuin äitini itsetehtyihin kakkuihin sillä ehdolla, että saan koristella ne.

Näin jälkikäteen ajateltuna se oli kyllä parempi ratkaisu.

Sormukset, liljat ja sydämet on marsipaania, lehdet sokerikuorrutetta ja alusta värjättyä sokerimassaa. Kukkien heteistä oli kova vääntö, ne olisi kuulemma pitänyt olla syötäviä. En tiedä sitten kuinka moni loppujen lopuksi söi niitä.

KoristeitaKakun koristeluideioita etsin kauan netistä ja mieluisan löysin loppujen lopuksi täältä.Kihlajaiskakku (9.2.2013)


Kakku oli hyvää ja juhlatkin menivät hyvin. (Allekirjoittaneen murehtimisesta huolimatta.)ps. Yksi synttärikakunpohja tuli juuri uunista... Saas nähdä, miten koristelut onnistuu :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti