lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kaakkua mettämiehelle ;)

Kihlattuni täyttää ensi viikolla vuosia ja pääsiäisen kunniaksi on koko porukka anoppilassa koolla. Päätimme juhlia etukäteen, kun samalla kokoonpanolla kerta ollaan ja kaikki eivät oikeana päivänä kuitenkaan pääsisi kaakkukaffeelle. :)

Kakun koristelun ideointi oli siinä mielessä helppoa, kun harrastusten ja ammatin puolesta löytyy jos jonkinmoista härpäkettä. No. Tuleehan niitä vuosia lisää niin pääsen sitten taas koristelemaan ja käyttämään muutkin ideat.

Ensimmäisenä tuli mieleen tähtäin, se olisi aika simppeli toteuttaa. Pelkkä tähtäin toki olisi aika karu, joten pitihän sinne joku eläin saada...

Tässä nyt tämän kauden lähin kontakti hirveen. Ei varmasti vedä vertoja oikeaan hirveen, mutta toivottavasti edes vähän lämmittää päivänsankarin mieltä.


Pohjana on ihan perus kakku:1 kuppi munia, saman verran sokeria ja jauhoja, joista osa perunajauhoja ja teelusikallinen leivinjauhetta. Täytteenä omenahilloa ja banaania sekä limetahnaa. Joka välissä myös kermaa ja rahkaa. (Oli muuten tosi hyvää. :) )Kari 24v.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi hyvää kakkua ja oikein kaiken lisäksi myös upea ulkonäkö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, onneksi kakku onnistui :) Kiitos vielä eilisestä, oli hauska päivä :)

      Poista